Keşan Gençlik Kulübü yönetimi, dün düzenledikleri basın toplantısında olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı.

Konuyla ilgili bilgilendirme toplantısı, saat 12.15 sıralarında, İstiklal Caddesi’nde bulunan DEHA Kömür Firması bürosunda gerçekleştirildi. Toplantıya, Kulüp Başkanı Tayfun Pekişçi ile Basın Sözcüsü Harun Akkaya katıldı.

BURAYI İŞGAL ETMİŞ OLMAYALIM

Geçen Nisan ayı içinde kısa bir süre içinde bir genel kurul yapmak zorunda kaldıklarını ifade eden Pekişçi, “O ay takımlarımızın yoğun karşılaşma yaptıkları süreçti. Olağan genel kurul tarihi geldiği için seçimi de o kısa zaman içersinde yapmak zorunda kaldık. Bu nedenle de hızlandırılmış bir seçim oldu ve biz bunu içimize sindiremedik. Bunun için şartlar şu anda eskiye oranla çok daha iyi. İnsanların önünü açmak için tekrar olağanüstü bir genel kurul yapmak istiyoruz. Bu işin gönüllüleri olabilir. Biz burayı işgal etmiş gibi olmayalım. Devam edecek insanlar varsa onların da önünü açalım. İlk toplantı bugün yapılacak, eğer yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikinci toplantı 23 Ağustos 2013 tarihinde, saat 18.00’de, Teras Düğün Salonu’nda, çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.” dedi.

YÖNETİMİNİN HEPSİNİN GÖNÜLLÜ OLMASI ŞART

 Keşan Gençlik yönetiminde çok sık yönetim değişikliği yaşanmıyor mu? Sorusunu cevaplandıran Pekişçi, şöyle konuştu: “Bunun nedeni en başta ekonomik sıkıntılar. Ekonomik sıkıntıları göğüsleyebilecek insanlar gelmeyince bu işler böyle oluyor. Birilerine bırakıp, yol açmak gerekiyor. Bir de böyle aceleyle oluşturulan yönetimlerde gönülsüzler bazı gönülsüz üyeler yer alıyor. Gönüllüler ordusunu bir türlü bir araya getiremiyorsun. 5 tane yönetici getiriyorsun, 3 tanesi bu işi istemeyerek yapıyor. Bu iş gönüllülük esasına göre yürür ve böyle bir ekip oluşursa bu iş yürür, oluşmazsa çok zor.