Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında final karşılaşması geçtiğimiz Çarşamba akşamı oynanırken, bu karşılaşmayı kazanan Milli Eğitim Müdürlüğü, turnuvanın şampiyonu oldu.

TREDAŞ 3. OLDU

Saat 19.00 sıralarında, Asya Halı Saha’da başlayan ilk karşılaşmada, turnuvanın 3. ve 4. takımını belirleyecek maç yapıldı. Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik, Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen ve çok sayıda sporseverin izlediği bu karşılaşmada, Tredaş ile İnönü İlkokulu takımları karşılaştı. Maçı 5-4 kazanan Tredaş, turnuvanın 3. takımı oldu.

KEŞAN BELEDİYESİ SAHAYA SOMA PANKARTI İLE ÇIKTI

Saat 20.00’de başlayan final karşılaşması ise Milli Eğitim Müdürlüğü ve Keşan Belediyesi takımları arasında yapıldı. Keşan Belediyesi takımının oyuncuları, sahaya Soma’ya destek amaçlı hazırladıkları “Gün kömürden daha kara. Hepimizin başı sağ olsun” yazılı pankartla çıkarken, izleyicilerden büyük alkış aldı. Karşılaşmanın başlama vuruşundan itibaren oldukça heyecanlı geçen karşılaşmayı, Milli Eğitim Müdürlüğü, 4-1 kazandı. Böylece turnuvanın şampiyonu, Milli Eğitim Müdürlüğü olurken, turnuvanın en centilmen takımı Özel Keşan Hastanesi, en centilmen oyuncusu ise Milli Eğitim Müdürlüğü takımından Hüseyin Engin seçildi. Maçların tamamlanmasından sonra, ilk 4 takıma, en centilmen takıma ve en centilmen oyuncuya ödül verildi.