Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği Keşan Taekwondo Şenliği, dün Keşan Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 100’e yakın sporcunun katılımı ile yapıldı.

Sabah saat 10.00’da başlayan müsabakalar gün boyu sürdü. Şenliğin sonunda katılan tüm sporculara başarı belgesi verilirken, dereceye girenlere madalya, eğitmenlerine de plaket verildi.

6 BRANŞTA YAZ OKULU AÇTIK

Şenlik hakkında bilgi veren Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen, Keşan’da her gencin en az bir spor yapıyor olması için çabaladıklarını kaydetti. Müdürlüğün yaz spor okulları çalışmaları çerçevesinde bu yıl da yoğun bir çalışma içinde olacağını ve 6 branşta faaliyet yürütüleceğini de kaydeden Çimen, şu bilgileri verdi: Müdürlük olarak Keşan’da ilk kez bir  Taekwondo Şenliği düzenliyoruz. Birçok okulumuzda 2 yıldır devam eden çalışmalar oluyor. Bu şenlik ile bu konuda gelinen son durumu bir göz önüne sermek istedik.  İlk, orta ve liselerden yaklaşık 100 sporcumuz var. Önümüzdeki Eylül ayı içinde ikinci bir Taekwondo Şenliği daha düzenlemeyi düşünüyoruz. Ayrıca bu şenlikleri diğer branşlarımız için de düzenlemeyi düşünüyoruz. Açmış olduğumuz yaz spor okullarımız var. 6 branşta faaliyet yürüteceğiz. Futbol, basketbol, hentbol, masa tenisi, satranç ve yüzme okullarımız açıldı.  Amacımız Keşan’daki her örencimize, her gencimize, çocuğumuza en az bir branşta spor yaptırmak. İlçemizde birçok faal milli takım antrenörümüz de var ve bu hocalarımız çocuklarımızın gelişmesi için büyük bir özveri ile çalışıyorlar.”