Keşanspor yönetimi ve teknik heyeti, geçen son bir aylık zaman diliminde Keşanspor 1959 takımı, yapılan transferler ve son günlerde yaşanan yönetim değişikliği hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.

Keşanspor 1959 kulüp binasında yapılan değerlendirmeyi, Keşanspor 1959 Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Baygül, Keşanspor 1959 ikinci başkanı Adnan Akıncıoğlu ve Keşanspor 1959 takımı teknik direktörü Fatih Anlar yaptı.

ANLAR: LİDERİN 3 PUAN GERİSİNDEYİZ

Keşanspor 1959 takımının son bir aylık performansını değerlendiren, transferler hakkında bilgi veren Anlar, “İpsalaspor maçında sonra yaklaşık olarak 4 haftalık bir periyotta takımımız gayet iyi bir çıkışa geçti. Dörtte dört yapıp hanemize 12 puan yazdırdık. Yarışın içinde biz de varız dedik. Muhtemelen sezon sonuna kadar bu iş böyle gidecektir. Tuncaspor, Keşanspor 1959 ve İpsalasporun da katılımıyla bu üç takım sezon sonuna kadar inişli çıkışlı performanslar sergileyebilirler. Ama yarışın içinde olacaklardır. Sezon başında söylemiştik çok genç bir takımımız var ve bunların adaptasyonu biraz zaman alacak diye, evet zaman aldı. Ama bu genç çocuklar beraber oynadıkça ve takımdaşlık ruhunda oynadıkça iyi işler yapıyorlar. Sahada da güzel sonuçlarla beraber de güzel şeyler oluyor. En son oynadığımız buradaki Osmanlıspor maçında, maçın başından sonuna kadar oyunu isteyen rakip sahada top tutan pas yapamaya çalışan pozisyonlar bulan, pozisyonlar kaçıran, sadece futbol oynamayı düşünen sahada on bir tane dışarıda da kendisine sıra gelmesini yedek kulübesindeki arkadaşlarla beraber takım görüntüsü sergiledik. Takım olarak futbolcu arkadaşlarım şu kanıya vardılar. Biz iyi oynadığımız sürece sonuçlar iyi olacaktır. Sahada iyi oynuyorlar. Sahada da iyi oynadıktan sonra iyi sonuçlar gelmeye başlıyor. Bir inanç var. Bundan önce ben şampiyonluk kelimesini söylememiştim. Hala daha neyin ne olacağı belli değil. Liderin 3 puan gerisindeyiz. İnancımız tam. Biz maçları alığımız sürece hedef kendiliğinden gelecektir. Takımda forma şansı bulan Keşanlı genç arkadaşlar yürekli bir şekilde oynuyorlar. Diğer arkadaşlarımızda yürekli bir şekilde oynuyorlar. Anneleri babaları türbine geliyorlar, kaç kişi olursa olsun bir seyirci potansiyeli de oluşuyor. Transfer sezonuyla birlikte Mehmet Kaya bizim eski futbolcumuz onu aldık. Onun yanı sıra kaleci Selim ile yolları ayırdıktan sonra, Altınordu spordan kaleci Sefa Ufuk Çeltik ile anlaştık. Dönem dönem Keşanspor da forma giymiş diğer başka takımlarda forma giymiş tecrübeli isimlerden Orçun Poyraz ile anlaşmıştık. Ayrıca Yönetim Kurulumuza teşekkürü bir borç bilirim. Takımın eksik bölgelerine eksiklerimiz tamamladık. İstanbul Merkez Efendi süper amatör kümeden iki arkadaşımızı da transfer ettik. İyi bir yoldayız. İnancımız iyi. Maç maç gitmeyi düşünüyoruz. Önümüzde zorluk derecesi olan bir maçları düşünmektense maç maç düşünüyoruz. Önümüzdeki bir iki maçlık periyotta deplasman maçlarımız var. Puanlar almaya çalışacağız. Toplamda 5 transfer yaptık. Nokta transferler yaptık. Futbolcularımız oynamaya başladı.” dedi.  

AKINCIOĞLU: KULÜBÜ ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN GEREKİRSE YENİ BAŞKAN SEÇERİZ

Daha sonra söz alan ve yaşanan istifa hakkında soruları yanıtlayan Keşanspor 1959 İkinci Başkanı Adnan Akıncıoğlu ise“Pazartesi günü Yönetim Kurulu kararı ile Yönetim Kurulu Başkanı olan ben ikinci başkan olan Sayın Sadettin Baygül ile yer değiştirdik. Basında bu haberlerin yer almasından sonra aranızda problem var mı gibi sorular geldi. Bizim Sayın Sadettin Baygül Başkanımızla aramızda olan dostluk başkanlık için veya çıkarlarımız için değildir. Buradaki görev değişikliği şundan dolayı olmuştur: Benim işlerimden dolayı fazla antrenmanların başına gelemiyorum. Gelemediğim gibi takımda en az benim kadar zaman geçiren ve özverisi bulunan Sayın Sadettin Baygül’dür. O kulübün başına geçmiş, ben geçmişim bununla ilgili olarak bir problem yok. Bizim amacımız burada şampiyonluktur. Şampiyonluğun dışında sporun başarısından bahsetmek ve bizim aramızda bir sıkıntı, problem ayrılık yoktur. Eğer olsaydı geçen yıl ki yapmış olduğumuz genel kurulda Sayın Mustafa Çelik Ağabeyimiz Yönetim Kurulu Başkanlığını bırakıp, kulübün yöneticisi olarak kalmazdı. Bu bir bayrak yarışıdır. İmaj değişikliğidir. Kulübü şampiyon yapmak için gerekirse yeni başkan seçeriz. Ben işlerimden dolayı Kulüpte bulunamadığım için benim yerime Sayın Sadettin Baygül başkan olmuştur. Ben de başkan yardımcısı oldum. Bu iş böyle devam edecektir. Nejat Çabuk görevini tam olarak yerine getiremedi. Şampiyonluğa giden yolda bir takımın başında lidere ihtiyacı vardır. Kendi isteği ile istifa etmiştir. Görevden alınması ile alakalı bir durum değildir. Bizim aramızda ben genel kaptan oldum, başkan oldum gibi kavgalar olmayacaktır.” dedi.

YÖNETİMİMİZİN AMACI KEŞAN SPOR 1959 TAKIMINI EN İYİ YERLERE TAŞIMAKTIR

Yapılan yönetim değişikliğinin Keşanspor 1959’u daha iyi yerlere taşımak amacı güttüğünü belirten Sadettin Baygül, “Bu bir yarıştır, bir kan değişikliğidir. Buradaki hedefimiz Keşanspor 1959 takımını daha iyi yerlere ve başarılı bir şekilde taşımak amacındayız. Sayın Adnan Başkanımla benim yer değiştirmem söz konusu, buradaki yönetimimizin amacı Keşanspor 1959 takımını en iyi yerlere taşımaktır. Amacımız Keşanspor 1959 takımımızı şampiyon yapmaktır. Bundan sonraki genel kaptanımız Serdar Sıralıdır. Bizim aramızda herhangi bir husumetimiz yoktur. Elimizi taşın altına hep beraber koyduk. Önemli olan kulübümüzün menfaatidir. Kulübü en iyi şekilde temsil edip şampiyon yapmaktır.” şeklinde konuştu.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ