HABER MERKEZİ

Keşan Lisesi bahçesinde bulunan spor tesisinde saat 13.00 sıralarında gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak takımın genel kaptanı Serdar Sınalı söz aldı.

18 Mart 2018 Pazar günü kendi saha ve seyircileri önünde lider Tuncaspor ile karşılaştıklarını ve sahadan 3-1 gibi net bir skorla ayrılmayı bildiklerini söyleyen Sınalı, Bu maça kısıtlı kadro bazı olumsuzluklarla çıkmamıza rağmen maça çok iyi motive olup, iyi çalışıp ve iyi bir futbol ortaya koyarak kazanmayı bildik. Bizim Edirne Süper Amatör Lig’de yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Biz sadece Keşan halkının destek olmasını istiyoruz. Yönetim ve halkımızın vereceği destekle takımımız layık olduğu en iyi yerde her zaman yer alacaktır.” diye konuştu.

TAKIMDA GENÇ OYUNCULARA YER VERECEĞİM

Sözlerine, 2. yarının 2. haftasında göreve geldiğini kaydederek başlayan Fatih Anlar, bugüne kadar 8 maç oynadıklarını ve 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde ettiklerinin altını çizdi.

Bu sezonun bitimine 2 hafta kaldığını, önümüzdeki hafta oynayacakları takımın ligden çekilmesi nedeniyle haftayı 3-0 hükmen galibiyetle kapatacaklarını da söyleyen Anlar, İnşallah ondan sonraki hafta kendi saha ve seyircimiz önünde 18 Kasım ile karşılaşacağız. Bu takımın da sahaya çıkıp çıkmayacağı kesin değil gibi görünüyor. Eğer bu maçı oynarsak takımda genç oyunculara yer vereceğim.dedi.

KEŞAN’DA FUTBOL BİR YERLERE GELECEK

Takım olarak iyi aynı zamanda disiplinli bir şekilde çalıştıklarını ve bunu sahaya da yansıtınca iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Fatih Anlar, şöyle konuştu: Bu arada sayın başkanımıza da buradan teşekkür etmek istiyorum. Benim ve tüm futbolcuların alacakları olan tüm parayı ligin bitimine 2 hafta kala tamamen ödedi. Bu yıl Edirne Süper Amatör Lig’de şampiyonluğa oynayan 3 takım vardı biz bu 3 takımı da yenmeyi başardık. Keşan’da futbol biraz sabır, biraz çalışma ve istikrarla bir yerlere gelecek. Bundan hiç şüphem yok. Takımımda yer alan futbolcularım oynadıkları bu 8 karşılaşmada inanılmaz şeyler yaptılar. Futbola ve kendilerine gösterdikleri sadakat nedeniyle hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Karşılaşmalarda bazen sahaya sürdüğümüz 2002 doğumlu oyuncularımız vardı. Onlar da çok iyi performans ortaya koydular. Tuncaspor maçında sahaya ilk 11’de çıkan Furkan, 1 gol ve 1 asist yaparak çok iyi bir performans ortaya koydu. Pazar günü oynadığımız Tuncaspor maçında kapalı tribünleri neredeyse tamamen dolduran seyircilerimiz bizim itici gücümüz oldu. Lideri yenmek ayrı bir keyif.  Maçta oynayan, galibiyeti isteyen bizdik ve biz kazandık.”

Son olarak önceki gün Edirne’de yapılan Amatör Milli Takım seçmeleri hakkında konuşan Anlar, kendisinin de antrenör olarak katıldığı bu seçmelere Keşanspor’dan 3, İpsalaspor’dan 3, Karpuzlu ve Anafartalarspor’dan 1’er futbolcunun katıldığını bildirdi.

Fatih Anlar, en az 3 futbolcunun İstanbul’da yapılacak bir üst seçmelere davet edilmesini beklediğini de söyledi.