Parimli: “Sezon bittiğinde de altyapıyı geliştirme çalışmalarına devam edeceğim”

 Keşanspor Genel Kaptanı Nejat Çabuk, Antrenör Ümit Parimli ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Bülent Karadağ, dün ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, takımın son günlerdeki genel gidişi ve teknik anlayışı hakkında bilgi verdiler.

ÇABUK: ALTYAPIYA GEREKLİ ÖNEMİ VEREN İLK YÖNETİM OLDUK

Saat 14.30 sıralarında, Keşanspor Lokali’nde başlayan basın toplantısında ilk sözü alan Nejat Çabuk oldu. Keşanspor olarak uzun bir aradan sonra basın toplantısı düzenleme ihtiyacı duyduklarını  belirten Çabuk, son haftalarda sahaya çıkarılan takımda, altyapıdan yetişen oyunculara daha çok yer vermeye başladıklarını bildirerek, “Geçen hafta deplasmanda oynadığımız Diklitaşspor karşılaşmasında ilk 11’de altyapımızdan yetişen 3 oyuncumuz yer aldı. 3 altyapı futbolcumuz da oyuna daha sonradan dahil oldu. Sahaya çıkan tüm oyuncularımız kendilerinden bekleneni fazlasıyla yerine getirdi. Bu güzel gelişmeyi Keşan halkı ile paylaşmak istedik. Keşan’da bugüne kadar her zaman konuşulan şey futbolda kendi altyapımıza önem vermediğimizdi. Biz bu durumu değiştiren ilk yönetim olduk. Bugüne kadar herkes bu konuda bir şeyler söyledi ama bunu uygulamaya koyan yönetim biz olduk” diye konuştu.

PARİMLİ: ALTYAPIYA DAHA FAZLA ÖNEM VERECEĞİZ

Çabuk’un ardından konuşan Antrenör Ümit Parimli’de bu sezon için Bal Lig’inde hedefledikleri yerde olduklarını belirterek, “Karşılaşmaların bitmesine iki hafta kaldı. Biz takımımızın arzu ettiğimiz biryerde olması nedeniyle son maçlarımızda altyapıda yetişen gençlerimize daha çok şans vermeye başladık. Geçen hafta deplasmanda oynadığımız Dikilitaş maçının ilk 11’inde altyapıdan 3 oyuncumuz yer aldı. Bu durumda olan 3 oyuncumuz da oyuna sonradan dahil oldular ve hepsinin ortaya koydukları performanstan memnun kaldım. Bu durumu geride kalan 2 maçımızda da uygulayacağız. Benim başında bulunduğum takımlarda altyapının olmaması diye bir şey asla söz konusu olamaz.  Sezon bittiğinde de Keşan’da kalarak altyapı çalışmalarına devam edeceğim. Spor okulu açarak altyapımızı geliştirmek için yapabileceğimiz ne varsa yapacağız” dedi.

HER ŞARTTA PLAY-OFF MAÇI OYNAYACAĞIZ

Sözlerinin devamında Edirnespor’un şampiyon olması ya da olamaması durumunda oynanacak Play-off karşılaşması hakkında bilgi veren Parimli, şunları söyledi: “Grubunda şampiyon Anafartalarspor’u öncelikle tebrik ediyorum. Bizler önümüzdeki sezon Anafartalarspor ile kol kola BAL’da Keşan’ı temsil etmek istiyoruz. Gönlümüzden geçen bu. Bu durum Edirnespor’un şampiyon olarak 3. Lig’e çıkmasıyla mümkün olacak. O zaman Anafartalarspor doğrudan BAL’a katılacak biz de Edirne Süper Amatör Lig’de Anafartalarspor’un ardından 2. Olan Karaağaç Ardaspor ile play-off oynayacağız.  Aksi halde Anafartalarspor ile karşı karşıya geleceğiz”

VEFA MAÇI 14.30’DA BAŞLAYACAK        

Toplantının son bölümünde bir kez daha söz alan Çabuk, önümüzdeki Pazar günü Keşan Atatürk Stadı’nda saat 14.30’da Vefaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, altyapıdan gelen oyuncularla gençleştirilmiş Keşanspor’u seyretmeleri için tüm Keşanlıları karşılaşmaya davet etti.