Çelik: “Keşanspor eski günlerine dönecek”

Hardal: “Çalışarak en iyiyi yapmayı hedefliyoruz”   

 

2014-2015 Futbol Sezonu’nda Edirne Süper Amatör Ligi’nde temsil edecek olan Keşanspor’un ilk transferi teknik direktör olurken, yönetimin anlaşmaya vardığı eski kaptanlarından Mehmet Hardal, dün düzenlenen toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Saat 16.00 sıralarında Keşanspor Lokali’nde başlayan basın toplantısına; Keşanspor Kulübü Başkanı Mustafa Çelik, basın sözcüsü Göksal Fidan, altyapı sorumlusu Nevruz Kaldı, muhasip üye Mehmet Ali Dilmen ve anlaşmaya varılan Mehmet Hardal katıldı.

ÇELİK: “ESKİ GÜNLERE DÖNECEĞİZ”

Toplantıda ilk olarak söz alan Çelik, yeni sezonda başarılı bir takım kurarak, BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’ne yükselmeyi hedeflediklerinin altını çizerek, “Bu nedenle ilk adımı, iyi bir takım oluşturacağına inandığımız Mehmet Hardal ile anlaşarak atıyoruz. Bu yıl, Keşanspor’u eski kaptanlarımızdan Mehmet Hardal, Nevruz Kaldı hocamız ile birlikte yönetecek. İki hocamız ile birlikte Keşanspor’u eski günlerine döndürmek istiyoruz.”  dedi.

HARDAL: “EN İYİYİ YAPMAYI HEDEFLİYORUZ”

Daha sonra söz alan Hardal, futbolculuk yaptığı dönemlerde de Keşan’a hizmet ettiğinin altını çizerek, şimdi ise teknik direktör olarak hizmet edeceğini söyledi. Geçmişte özlemini duyduğu futbol takımı yaratarak, Keşan’a güzel bir hava getirmeyi hedeflediğini ifade eden Mehmet Hardal, “Hedeflediğimiz noktaya ulaşmak istiyoruz. Transfer çalışmalarımız, transfer komitesindeki arkadaşlarımız ile birlikte devam edecek. Bundan sonra çalışarak, en iyiyi yapmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımıza, izlemelerinden keyif alacağı bir takım yaratmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“HOCAMIZA GÜVENİYORUZ”

Hardal’ın göreve getirilmesindeki görüşlerini dile getiren Fidan, Kaldı ve Dilmen de, yeni sezonda altyapıdan daha fazla oyuncu çıkartacaklarını belirterek, “Transfer haberlerimiz devam edecek. Mehmet Hardal hocamıza inanıyor ve Keşanspor’a başarı getirmede etken olacağını biliyoruz. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluk ve BAL’a yeniden yükselmektir. Tüm Keşan’a hayırlı olsun. Keşan halkının desteğini bekliyoruz.” dedi.