Keşanspor Kulübü yöneticileri dün, Keşan Belediyesi’ni ziyaret etti ve Keşan Belediye Başkanı O. Dr. Mehmet Özcan’a, isminin yazılı olduğu formayı hediye etti.

Saat 14.30 sıralarında Keşan Belediyesi’ne gelen; Keşanspor Kulübü Basın Sözcüsü Oya Pınar, Genel kaptanlar; Nejat Çabuk ve Ayhan Özkaynak, makam odasında Mehmet Özcan tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Keşanspor Kulübü Basın Sözcüsü Oya Pınar, “Keşan Belediye Başkanımız her zaman sporun ve sporcunun yanında. Bu nedenle kendisine çok teşekkür ediyoruz. O bizim yanımızda olduğu müddetçe bizler her zaman savaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Özcan da gençlerin spora yönlendirmek için belediye olarak her zaman ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, maddi ve manevi olarak kulüplere her zaman destek olduklarını dile getirdi ve spor kulüplerinin ilçenin tanıtımında önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Keşanspor Kulübü yöneticileri, konuşmaların ardından Başkan Özcan’a isminin yazılı olduğu Keşanspor forması hediye etti ve Özcan’ın bu formayı Keşanspor’un maçlarında giymesini istedi.

Özcan da hem ziyaret hem de forma nedeniyle Keşanspor Kulübü yöneticilerine teşekkür etti.