Sonay CAN – Mehmet İLMAN

Türkiye Futbol Federasyonu BAL (Bölgesel Amatör Lig) 11. Grup’ta mücadele eden Keşanspor, dün, kendi sahasında karşılaştığı Babaeskispor’a 1-0 yenildi.

Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan ve saat 14.30’da başlayan karşılaşmada, ikinci yarısının önemli bölümünde 10 kişiyle mücadele eden Babaeskispor karşısında üstün bir oyun sürdüren Keşanspor, skoru kendi lehine çevirecek golü bulamayınca sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Müsabakayı Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile Ülev Şahin birlikte izlerken, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırıcı da ikinci yarının sonlarına doğru şeref tribünündeki yerini aldı. Karşılaşmada taraftarlar, maçta Babaeskispor formasını giyen eski Keşansporlu futbolculardan Hakkı ve Melih’e büyük ilgi gösterdi ve alkışladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da beraberliğe razı bir oyun sergiledi. Karşılıklı cılız ataklar golle sonuçlanmayınca ilk yarı 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıda daha üstün bir oyun sergileyen Keşanspor, savunmada tedbiri elden bırakınca, konuk takım geliştirdiği bir kontra atakta Ali Rıza’nın ayağından golü buldu. Keşanspor’un beraberliği yakalamak için geliştirdiği ataklar, bir türlü rakip defansı geçemedi. Maçın 65’inci dakikasında Babaeskisporlu, Dağıstan, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu avantajı değerlendiremeyen Keşanspor bir türlü golle buluşamayınca, karşılaşmadan 1-0 yenik ayrıldı. Keşanspor bu sonuçla 8’inciş sıradan 10’unculuğa düştü.  

Maçın Hakem ve Takım kadroları şöyle:


Hakemler: Sercan Yılmaz , Samet Özkul, Rıfat Taşgın, Rıfat Yağımlı.


KEŞANSPOR:

Antrenör: Algün Erdem.   

Kadro: Selim, Emrullah, Hakan (Kadir), (Murat), Rafet, Deniz, Tahir (Çetin), Kamil, Tahsin, Serhat, Kutluhan, Şahin.


BABAESKİSPOR:

Antrenör: Önder Köse.

Kadro: Gökay, Yusuf, Berkan, Melih, Samet, Mehmet, Metin, Emre, Ali Rıza, Halit, Dağıstan.

KIRMIZI KART: Dk. 65 Dağıstan. (Babaeskispor)

GOL: Dk. 61 Ali Rıza. (Babaeskispor)