Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Keşan Şubesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Halı Saha Turnuvası, 28 Ekim 2013 Pazartesi günü oynanan iki karşılaşma ile başladı.

Turnuvanın açılışına Keşan Vergi Dairesi Müdürü Dinçer Uzun, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel,  AK Parti Keşan Belediye Başkan Aday Adayları Mustafa Mercan, Selehattin Vardar, CHP Keşan Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Kanışkan ve çok sayıda sporsever katıldı.

İlk maç saat 21.00’de başladı ve Keşan TSO ile Tarım İlçe karşı karşıya geldi. Turnuvanın ve bu maçın başlama vuruşunu Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Vergi Dairesi Müdürü Dinçer Uzun’a pas vererek yaptı. Uzun da aldığı pası futbolculara atarak turnuvayı başlattı. İlk yarısı oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine üstünlük sağlayan Tarım İlçe sahadan 5-1 galibiyetle ayrıldı.

Bu karşılaşmanın ardından, Basın Gücü ile Zabıta takımları karşılaştı. İlk yarısı çekişmeli geçen karşılaşmada, Basın Gücü 11-7 yenildi.

 MEŞE: TURNUVA KURUMLAR ARASI DEĞİL

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Keşan Şube Başkanı Özgür Meşe, turnuvanın başlaması nedeniyle yaptığı kısa açıklamada, organizasyonun kurumlar arası bir etkinlik olmadığını, daha çok mesleki anlamda tanışma ve dayanışmayı amaçladığını belirterek, “Bu konuda komitemize diyen çok sayıda kurum, kuruluş temsilcisi oldu. Ancak biz bu turnuvayı, mesleki anlamda biribirine daha yakın olan meslek kuruluşları arasında tanışma ve kaynaşmayı arttırması amacıyla düzenledik. Bu nedenle daha geniş kapsamlı tutmadık” diye konuştu.