Keşan İdman Yurdu u 14 takımı geçen Çarşamba günü Keşan Atatürk Stadı Suni Çim sahasında Edirne U 14 Lig’i karşılaşmasında rakibi olan Anafartaraspor U 14 takımını 10-0 gibi farklı bir skorla yenerek sahadan 3 puan ile ayrıldı.

AKAN, 3’TE 3 YAPIP GOL YEMEDEN 20 GOL ATTIK

Karşılaşmanın ardından dün bir açıklama yapan Keşan İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği Başkanı Fikret Akan, başarılarının tesadüf olmadığını ve çok çalışarak bu seviyeye geldiklerini belirtti. Edirne U 14 Lig’inde bugüne kadar 3 karşılaşma oynadıklarını ve 3’te 3 yaparak 9 puan ile lider durumda olduklarını da belirten Akan, “ İlk maçımızı Uzunköprüspor ile yapacaktık. Ancak bu takım sahaya çıkmadığı için 3-0 hükmen galip geldik. İkinci maçımızı İpsala’da İpsalaspor ile yaptık ve sahadan 7-0 galip ayrıldık.  Çarşamba günü de rakibimiz Anafartalarspor’u 10-0 yendik. Tüm bu başarılarımıza rağmen nedense ilçemizdeki yetkililerin ilgisini bir türlü çekmeyi başaramadık. Biz şu ana kadar 3 maç oynayıp hiç gol yemeden tam 20 gol atmayı başarmış bir takımız ve bu ligde Edirne şampiyonu olacağımıza inanıyoruz. Biz Keşan kamuoyu gündemine artan başarımız ve şampiyonluğumuzla geleceğiz.” diye konuştu.

Akan,   Cumartesi günü Keşan Atatürk Stadı Suni Çim sahasında saat 14.00’e Subaşıspor ile karşılaşacaklarını da belirterek, Keşanlı tüm sporseverleri maça davet etti.