Keşan Saros Doğa Sporları Topluluğu (SARDOS) Mysia yolları bisiklet turundan döndü. 12 /14 Mayıs 2017 tarihlerinde Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl ilki yapılan Mysia yolları bisiklet turu katılımcılar tarafından beğeni aldı. Tur, 12 Mayıs sabahı Gölyazı köyünden, tarihteki adı ile Apollonia'dan  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in start vermesiyle başladı. Tarihi Apollont (Ulubat) gölü etrafından dolaşılarak deniz seviyesi ile eşdeğer olan Gölyazı'dan 900 m. rakımlı tepelere tırmanışlar yapıldı. Bu zorlu muhteşem coğrafyada pedal çeviren 9 kişilk SARDOS bisiklet ekibi de Keşan'ı temsil etti.
SARDOS adına bir açıklama yapan Faruk Eker, şunları söyledi: “Farklı bir coğrafyada çok güzel üç gün geçirdik. Sardos olarak çalıştay aşamasında da içinde olduğumuz Mysia Yolları, doğa turizmi açısından çok kıymetli bir proje. İçinde bisiklet, yaya yürüyüş ve atlı yürüyüş rotalarını barındıran tarih ve doğal güzelliklerle dolu bu rotaların, ilerleyen yıllarda doğa sporlarına ve doğa turizmine ilgi duyan herkesin uğrak yeri olacağından hiç şüphemiz yok. Asırlarca farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve şu an hepsinin izlerini görebildiğimiz Mysia yolları zorlu fakat bir o kadar da keyifli, zengin, değişken rotalarla dolu. 
Bu üç gün boyunca ülkenin farklı yerlerinden gelen 80 bisikletçi ile birlikte pedal çevirmenin yanında güzel dostluklar da kurduk. Tur süresince Trakya insanının neşeli ve gülen yüzünün temsilcisi olduk. SARDOS olarak bölgemiz ve bölgemiz dışında da bu tür faaliyetlere katılmaya devam edeceğiz. Faaliyetlerimizi SARDOS/facebook.com sayfasından takip edebilirsiniz ve herkes katılabilir.”