HABER MERKEZİ

Mevsim gereği kış süresince dağ bisikleti parkurlarına giremeyen ve bu süreçte 'Orda bir köy var uzakta' proje kapsamında kırsal yaşam alanlarımızın yüreğine pedal çeviren SARDOS üyeleri bu hafta sonu doğada pedal çevirerek özlem giderdi. 15 bisiklet ve doğa sevdalısının katıldığı  bisiklet turunda 55 km. pedal çevrildi. Sabah saatlerinde Keşan'dan başlayan tur Mercan, Dişbudak, Pırnar ve Mecidiye köyü kırsal alanlarını takip ederek  akşam üzeri başladığı noktada son buldu.
SARDOS adına bir açıklama yapan Şinasi Göktaş; “Havaların güzelleşmesi ile özlediğimiz dağ bisikleti parkurlarına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hafta sonu da en küçüğümüz 11 en büyüğümüz 65 yaşında olan 15 kişilik bir grupla kuvvetli poyraza karşı çok keyifli bir tur gerçekleştirdik. İçimizde ilk defa uzun dağ bisikleti parkuruna giren arkadaşlarımız olmasına rağmen gösterdikleri performans ve grup uyumunu takdir etmemek elde değil. Grup olarak yapılan faaliyetlerde emniyet, güvenlik ve ahenk açısından belli kurallara uymak zorunludur. Biz bu formatta hareket eden sevgi, saygı ve uyumu sürüş kuralları ile bütünleştiren bir grubuz. Dolayısı ile bunun sonucunda da kazasız, sorunsuz, herkesin yüzünde gülücükler açan bir faaliyeti sonlandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 
Bisiklet, selesine oturulduğu andan itibaren negatif tüm enerjiyi atıp pozitif katkı yaratan muhteşem bir araç. Bu sebeple herkesi ''Arabadan in, bisiklete bin'' sloganı ile bu güzel günlerde bisiklete binmeye davet ediyoruz.”
dedi.