HABER MERKEZİ

Sağanak yağmura rağmen yapılan turda 35 km. yol kat edildi. Bu faaliyette de topluluk üyeleri köy kahvesinde geleneksel SARDOS sofrasını kurarak birlikte köy kahvaltısı yaptılar.
SARDOS adına bir açıklama yapan Muammer Taşkıran, geziyle ilgili şu bilgileri verdi: “Planlı projeler kapsamında köylere yaptığımız bu turlardan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu hafta Hacıköy'e yaptığımız  ziyaretten de büyük keyif aldık. Kuvvetli yağış nedeni ile köyü gezme imkanı bulamadık ama köy kahvesinde sıcak çaylarımızı yudumlarken dolgun sohbetlerle halktan bir çok konuda bilgi alarak köyü tanıma fırsatını yakaladık.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da 'Şehitlerimize Saygı Turu'  projesi kapsamında Keşan'dan Çanakkale Şehitliklerine minnet ve şükran duyguları ile pedal çevireceğiz. Bisikletlerimiz ile yüklü olarak bir günde 115 km.  yol aldığımız bu etkinliğe hazırlık amacı da taşıyan bisikletle köy ziyaretleri çok faydalı oluyor. Bu nedenle şiddetli yağmura rağmen bu hafta da turumuzu icra ettik. 
Hacıköy'e ulaştığımızda halkın ilgi ve sıcak davranışlarından büyük keyif aldık. Özellikle bize ikramları ve her türlü konuda yardımını, desteğini esirgemeyen köy sakini  Ahmet Sevim beye ve arkadaşlarına çok çok teşekkür ediyoruz. Hacıköy'ü de sıcak gezilesi, görülesi köylerimizin arasına koyduk. Yolumuz yine mutlaka kesişecektir.
Faaliyetlerimiz çarşamba günleri  bisiklet alıştırma sürüşleri, hafta sonları da dönüşümlü olarak Doğa yürüyüşü ve Bisiklet turu olarak devam etmekte olup herkes katılabilir. Bizi SARDOS//
facebook.com sosyal medya adresinden takip edebilirsiniz.”