HABER MERKEZİ

Anafartalar İlkokulu önünde toplanan SARDOS bireyleri, buradan saat 19.00’ta hareket etti.

Tur mesafesi kısa ancak toplumsal mesajı büyük olan sürüş, Bendis AMV’de sona erdi.

Burada basın mensuplarına SARDOS gönüllüleri adına açıklamada bulunan Faruk Eker, BENDİS AVM’nin toplumsal anlamda birçok faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bizler de AVM yetkilileriyle birlikte hareket ederek birçok sosyal projeye imza atabileceğimizi düşündük.” dedi.

Çevredeki AVM’lere insanların bisikletleriyle gidebileceğini ancak bu konuda alışveriş merkezilerinin de bir takım çalışmalar yapması gerektiğini ifade eden Eker, şunları söyledi: “AVM’lerde araçlar için büyük park alanları ayrıldığını fakat bisikletler için park noktalarının oluşturulmadığını görüyoruz. Bisiklet kullanımını artırmak ve insanları teşvik etmek için AVM’lerimizde güvenli bisiklet park alanları oluşturulmasını istiyoruz. Hangi işletme ya da hangi kurum olursa olsun bisikletle ilgili bir resim dahil koymuş olsa farkı mutlaka görecektir. Bisikleti hayatımıza sokmamız gerekli. Şu anda bölgemizdeki AVM’lerimizin hiç birinde bisiklet park alanı yok. Bu eksikliğimizi de Bendis AVM’den başlayarak tamamlamayacağız inşallah. BENDİS AVM’yi ve Aydın İstek beyi bu amaçla ziyaret etmek istedik. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.” 

İSTEK: BÖLGEYE BİR DEĞER KATMAYA ÇALIŞIYORUZ

Bendis AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın İstek, ziyaretten dolayı tüm SARDOS üyelerine teşekkür ederek, “Bizler de Keşan’da hizmet vermeyi ve hatta en güzel hizmeti sunmayı planlayarak işletmemizi açtık. AVM’mizi açtığımız günden beri sosyal ve kültürel anlamdaki faaliyetlerimizi sürdürmeye gayret ediyoruz. Sinema salonlarımız ve diğer faaliyetlerimiz ile birlikte iş istihdamında olduğu gibi sosyal anlamda da bölgeye bir değer katmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Bisikletler için park alanı sözü de veren İstek, açıklamasını şöyle tamamladı: “Bisikletler için planımızı ve programımızı yapıp çok hızlı bir şekilde park alanımızı oluşturuyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda da güzel faaliyetler ortaya çıkaracağımıza, bisikleti çok daha fazla topluma sevdirebileceğimize, spora gönül veren herkese elimizden gelen desteği sunacağımıza şimdiden söz veriyoruz.” Yeniden söz alan Faruk Eker, SARDOS olarak bundan sonra yapılacak bisiklet turlarının bazılarında çıkış noktası olarak Bendis AVM’yi tercih edeceklerini vurguladı. Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sporculara ikramda bulunulmasıyla sürdü.


Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ