Keşan’da, şehit ve gaziler anısına, bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Şehit Mustafa Kayın Halı Saha Turnuvasının bu yılki şampiyonu final maçında rakibi Elif Bilgisayar’ı 6-1 yenmeyi başaran Murat Kundura oldu.

MAÇLAR BOL GOLLÜ GEÇTİ

Futbol Turnuvasının son maçları geçen Perşembe akşamı oynandı. Saat 20.00’de başlayan ve oldukça zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşma, 9-8’lik skorla Trakya Özel Eğitim’in galibiyeti ile sonuçlandı.  Daha sonra, Murat Kundura ile Elif Bilgisayar takımları arasında final karşılaşması yapıldı. İki takım oyuncuları, sahaya Türk Bayrağı ile çıkarken, karşılaşmayı izlemek için gelenler, bu hareketi ayakta alkışladı. Centilmence geçen karşılaşmada, iyi futbolla rakibini 6-1 yenen Murat Kundura, turnuvanın şampiyonu oldu.

ÖDÜL TÖRENİ

Maçların tamamlanmasından sonra yapılan ödül törenine; Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Bir Nefes Sağlık Derneği Başkanı Op. Dr. Ragıp Taş, şehit Mustafa Kayın’ın babası Süleyman Kayın, kardeşi Süney Kayın ve dayısı Doğan Çalen katıldı.

ORHANİYE EN CENTİLMEN TAKIM SEÇİLDİ

Ödül töreninde, şampiyon Murat Kundura, 2’nci Elif Bilgisayar, 3’üncü Trakya Özel Eğitim, 4’üncü Troya Restaurant takımlarına kupaları verildi. 16-17 yaş grubu ile turnuvanın en genç takımı olan Beyendik TOKİ Gençlik oyuncularına da teşvik amaçlı madalya verildi. Turnuvanın en centilmen takımı ise Orhaniye seçildi. Takımların kupaları, Salim Şevik, Ragıp Taş, Süleyman Kayın, Süney Kayın ve Doğan Çalen tarafından verildi.

Turnuvayı düzenleyen Asya Halı Saha işletmecisi Göksal Fidan, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, şampiyon takımı da kutladığını söyledi.