Taner Karatepe, Mayıs ayında yapılacak kongrede Anafartalarspor başkanlığına aday olacağını açıkladı. Konuyla ilgili olarak dün saat 14.30 sıralarında Çakır Börek Salonu’nun ikinci katında yönetim kurulu listesinde yer alan isimlerle birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Karatepe, “İnşalllah Anafartalarspor’a bizim de verecek bir şeylerimiz vardır” dedi.

ANAFARTALARSPOR’U ÖZÜNE DÖNDÜRECEĞİZ

Anafartalarspor’un 6-7 yıldır neredeyse her kademesinde görev aldığını ve cani gönülden çalışarak kulübe faydalı olmaya çalıştığını söyleyen Karatepe, “Ucundan, kıyısından bir şeyler yapmaya kalktım. Bugün de sağ olsun arkadaşlarımın da destekleri ile ve esnafımızın ısrarlarıyla böyle bir göreve soyundum. Allahın izniyle bu görevi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Çünkü bu işler bir ekip işi. Burada bulunan tüm ağabeylerim, arkadaşlarım futbolu bilen ve kendi işini gücünü yenmiş insanlar. Hiçbir menfaat ve beklenti olmadan Anafartalarspor’u özüne döndürmeye çalışacağız. Önümüzdeki sezon mücadelemizi kendi çocuklarımızla ortaya koyacağız. Çünkü bu yıl dışarıdan gelen futbolcu oynatma deneyimini yaşadık. Bu arkadaşlarla bir sonuç alamadık ve maalesef küme düştük” diye konuştu.

ESKİ BAŞKAN VE YÖNETİMLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sözlerine Anafartalarspor’da daha önce başkanlık görevi yapanlara ve yönetim kurullarında bulunanlara teşekkür ederek devam eden Karatepe,  şunları söyledi: “Bu işin çok zor bir iş olduğunu biliyoruz. Onlar ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Medeni bir cesaret sergilediğimize inanıyorum. Anafartalarspor’a üye olan herkesin hakkı olduğunu düşünüyorum ve ben de bu hakkı kendimde görerek bu göreve talip oldum. Bu doğrultuda bir yönetim listesi oluşturdum . Önümüzdeki Mayıs ayında yapılması gereken Anafartalarspor kongresinde kulüp başkanlığına adayım. İnşallah Anafartalarspor’a bizim de verebilecek bir şeylerimiz vardır”

Karatepe, son olarak hazırladığı yönetim kurulunda yer alan isimleri açıkladı.  Listede yer alan isimler şöyle:  Soner Gezer, Feyzullah Koçak, Zafer Kılavuz, Mustafa Ak, Yusuf Nalbantoğlu, İzzet Sel, Orhan Koca,  Salih İşlek, Nasıf Yıldırım, Hamit Binbay, Aydın Dere, Bekir Yalçın, Bilgin Duran, Sadun İrcan, İsmail Kılıçoğlu, Hasan Kaykı.