HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ile Keşan Şehir Kulübü’nün organizasyonuyla ve esnaf odalarının katkılarıyla düzenlenen turnuvada; şampiyon Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 2. İbrahim Dinç, 3. de Güven Agvar olmuştu. Turnuvada, 4.’lük ve vefa ödülü ise 15 yıldır turnuvaya katılan ve habercilik anlamında destek veren gazeteci Neşe Tosun’a verildi.

Şehir Kulübü’nde düzenlenen ödül töreni, saat 19.30’da başladı. Törende konuşan Helvacıoğlu, bu yıl Keşan’ın kurtuluşunun 100. yılına özel düzenlenen turnuvada şampiyonun kendisi olduğunu belirterek, katılan herkese teşekkür etti. Gecede daha sonra ödül törenine geçildi.

Turnuvada Neşe Tosun’a ödülünü Keşan Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Gezer, 3.sü Güven Agvar’a ödülünü Keşan Dülgerler İnşaat Sanatkârları Elektrik Tesisatçıları Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Ertuğrul İlman, 2.si İbrahim Dinç’e ödülünü Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Kemalettin Uslu, 1.si Mustafa Helvacıoğlu’na da ödülünü Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Helvacıoğlu verdi. Törende ayrıca Başkan Mustafa Helvacıoğlu, şehir kulübünün en eski üyelerinden ve tavla turnuvalarının onursal yarışmacısı haline gelen Mustafa Bezbaş’a, TBMM Başkanı Mustafa Şentop tarafından kendisine verilen kravatı hediye etti. Ödüllerin verilmesinin ardından yemeğe geçildi.