Bu yıl 2.’si düzenlenen “Kılınç Tekstil Köyler Arası Halı Saha Turnuvası”nın 9 Eylül 2013 Pazartesi akşamı oynanan final karşılaşmasında Aliço Pehlivan Köyü'nü yenerek şampiyon olan Türkmenspor'un, şampiyonluk yemeği, geçen cumartesi akşamı yapıldı.

Türkmenspor Başkanı Hasan Tunca tarafından, Binbay Restaurant'ta verilen yemeğe; Türkmen Köyü Muhtarı Süleyman Özsoy, Takım Antrenörü Hayrettin Yıldız ve sporcular katıldı.

Saat 21.00'de başlayan yemekte konuşan Tunca, spor yapan gençleri sevdiğini ve bu nedenle de Türkmenspor'a destek olduğunu belirterek, “Bizler gençliğimizde imkansızlıklardan dolayı spor yapamadık. Gençlerin spordan hiçbir zaman kopmama taraftarıyım. Bu yüzden Türkmenspor'a her zaman destek olmaya çalışıyorum. Kırsal Bölgelerdeki gençleri sporla bağdaştırmak için gerek futbol gerek başka branşlarda köyler arası turnuvaların daha sık yapılmasını temenni ediyorum. Takım oyuncularıma, Antrenörümüz Hayrettin Yıldız'a, Muhtarımız Süleyman Özsoy'a, maçlara gelen köylülerime ve turnuvayı düzenleyenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Yemekte daha sonra, Kaptan Ali Yıldız, babası Antrenör Yıldız'a, takım oyuncusu Okan Bulgur da Başkan Tunca'ya plaket verdi.

Yemek, müzik eşliğinde genç saatlere kadar sürdü.