Sonay CAN

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 3. Voleybol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz 1923 Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, ligin ilk maçında İstanbul UPS Kargo takımına 3-0 yenildi.

Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve saat 14.00’te başlayan mücadeleyi, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, Keşan İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Vekili Vedat Çimen ile Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Kuru, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.

Müsabakada iki takım da karşılıklı sayılarla güzel bir mücadele verdi. İlk 8 sayılık periyotta kızlar, başa baş mücadele etti. 10’uncu sayılardan sonra açılan UPS Kargo bir ara farkı 17-10 ile 7 sayıya kadar çıkardı. Daha sonra toparlanan temsilcimiz, bulduğu peş peşe sayılarla seti 23-23’e getirse de ilk seti 25-23 kaybetti.  Keşan Gençlik kızları 2’nci sette de güzel bir oyun ortaya koymasına rağmen ikinci seti 25-22 ve son seti de 25-21 kaybederek, karşılaşmadan 3-0 yenik ayrıldı. 1923 Keşan Gençlik ve Spor Kulübü ilk maçında yenilgiyle lige başlarken, gelecek maçlar için ise oyuncuların performansı umut verdi.

Maçın hakem ve takım kadroları ise şöyle:

Hakemler: 1. Hakem Rasim Pehlivan, 2. Hakem Serkan Yavuz, Skor Hakemi Hacı Kaan Taşkın, Güray Ece, Çizgi Hakemleri Mustafa Taburcu ve Levent Yalçın.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü: Gizem, , Esra, Dolunay, Aylin, Gözde, Sinem, Büşra, Mehlika

Antrenör: Ali İdrisoğlu

İstanbul UPS: Nehir, Beliz, Pelin, Serap, Merve, Şevval, Gizem, Ebru, Burçin, Duygu, Ebrar, Tuba

Antrenör: Nurşan Güllü.

SETLER: 23-25, 22-25 ve 21-25 (UPS Kargo)



1923 Keşan Gençlik Başkanı Sadi Kuru, Kaymakam Bekir Dınkırcı, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız



1923 Keşan Gençlik ve Spor



UPS Kargo