Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Keşanspor, dün deplasmanda oynadığı maçta, bir başka Trakya takımı olan Lüleburgazspor’a 1-0 yenildi.

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynanan ve saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya; Selim, Emrullah, Hakan, Tahir, Deniz, Çetin, Kutluhan, Tahsin, Serhat, Kamil, Şahin onbiri ile çıkan Keşanspor karşılıklı ataklarla geçen maçın, ilk yarısını 0-0 tamamladı. Karşılaşmanın 57’nci dakikasında 2’nci sarı karttan kırmızı kart gören Deniz, takımını 10 kişi bıraktı. Keşanspor, bu hafta da kırmızı kart görme hastalığından vazgeçmedi. Rakibin ataklarına karşı koyamayan Keşanspor, müsabakanın 66.’ncı dakikasında yediği golle, sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Bu sonuçla; ligde oynadığı 6 maçta 4’üncü yenilgisini alan Keşanspor, 6 puanda kaldı ve 14 takımın yer aldığı 11. Grup’ta, 10’uncu sıradan 12’nciliğe düştü. Lüleburgazspor ise 6 maç sonucunda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle puanını 7’ye yükselterek, Keşanspor’un bir basamak üstüne çıktı.