HABER MERKEZİ

Kontrol heyetinde İş Bankası yetkilisi Bahadır Yılmaz , Orman İşletme Müdürlüğü görevlisi Fikret Kaymak ve TEMA Vakfı Edirne İl Temsilcisi Şirin Çoğal sahada incelemelerde bulundular.

TEMA Vakfı Edirne İl Temsilcisi Şirin ÇOĞAL, konuyla ilgili şu bilgiyi verdi: “İş Bankası, TEMA Vakfı ve Mülga Çevre ve Orman Bakanlığı arasında 19.12.2008 tarihinde imzalanarak hayata geçirilen 81 İlde 81 Orman Projesi’nde toplam 1.470 hektar alanda 2.205.000 adet fidan dikimi ve 5 yıl süre ile bakım ve koruma çalışmalarının yapılması planlanmıştır.

Projeyle üllkemizdeki insanların fidan dikme sevgisiyle erozyona ve orman yangınlarına karşı duyarlı hale getirilmesi, ülkemiz orman varlığının artırılması, küresel ısınmanın yol açtığı tehlikelere dikkat çekerek yapılacak ağaçlandırmalarla karbon depolanmasının sağlanması, çevreye karşı kişisel ve kurumsal sorumlulukların yerine getirilmesi ve erozyonun önlenmesi amaçlanmaktadır.

Amacımız yalnızca fidan dikmek değil, toplumun her kesiminden vatandaşlarla birlikte çevreye olan duyarlılığı ve toprağa olan borcumuzu yerine getirmektir.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ