Keşan Çeltik Üreticileri Birliği’nin olağan Mali Genel Kurul toplantısı dün yapıldı.

Saat 11.00’de Birliğin Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan binasında gerçekleştirilen genel kurula, birliğin 20 üyesinden 16’sı katıldı.

Keşan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şen’in de hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu kongrenin açılışını yapan Birlik Başkanı Mehmet Emin Meriç, kongrenin tüm üyelere hayırlı olmasını diledi.

Bakanlık Temsilcileri Kenan Özdol ve Erol Üstünel gözetiminde yapılan kongrede ilk olarak divan heyeti seçimi yapıldı. Verilen önerge doğrultusunda Divan Başkanlığı’na Emrullah Meriç, Kâtip üyeliklere de Hasan Özavcı ve Fevzi Küçükkarakaş seçildi.

Saygı Duruşu’nda bulunulmasının ardından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporları, Denetim Kurulu Faaliyet Raporları ve Bilanço Gelir Gider Hesapları okundu. Yapılan oylamanın ardından raporlar ayrı ayrı ibra edildi.

Gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesinin ardından ise toplantı sona erdi. Toplantı sonunda açıklama yapan Mehmet Emin Meriç, Keşan bölgesindeki tüm çeltik üreticilerini, Keşan Çeltik Üreticileri Birliği’ne üye olmaya davet ettiğini ve Birliğin; çeltik üreticilerinin sözcüsü olacağını ifade etti.