AYŞİN SEÇİL GEZER

Köşk Düğün Salonu’nda saat 11.00’da başlayan ve 1470 ortağın oy kullanma hakkına sahip olduğu genel kurulda seçimler tek liste ve kapalı oy sistemi ile gerçekleştirildi. Seçimde 149 ortak oy kullandı. 1 oy geçersiz sayıldı.  Bu sonuçla kooperatifin 4 dönemdir başkanlığını yürüten Hasan Güngör ve yönetimi, bir kez daha güven tazeleyerek 5. dönem için görev almış oldu.

Toplantı, Kooperatif Başkanı Hasan Güngör’ün yaptığı açış konuşması ile başladı. Divan başkanlığına Birlik Marmara Bölge Temsilcisi M. Deniz Esgar, başkan yardımcılığına Abdullah Kemik, katip üyeliklere de Tunay Adanır, Halil Çınar seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından gündemin diğer maddelerine geçildi. Kooperatif’in 2014-2015-2016 ve 2017 yıllarına ait faaliyet raporları Kooperatif Müdürü Hasan Yıldız tarafından okundu ve tek tek oylanarak ibra edildi. Daha sonra dilek ve temenniler bölümüne geçildi.

Bu bölümde, divan başkan yardımcısı ve Gökçetepe Köyü Muhtarı Abdullah Kemik bir konuşma yaptı. Kemik, konuşmasında kooperatif yönetiminin, devletin çiftçiler ve hayvan yetiştiricileri için sağladığı cazip kredi imkanlarını çok iyi bir şekilde takip ederek bu konuda ortaklara bilgilendirmede bulunması gerektiğini söyledi, bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle yönetime teşekkür ettiğini ifade etti.

Daha sonra seçimlere geçildi. Kapalı zarf usulü ile ve tek liste ile gerçekleştirilen seçimde 149 üye oy kullandı 1 oy geçersiz sayıldı. Bu sonuçla Hasan Güngör başkanlığında hazırlanan liste 5. dönem için güven tazelemiş oldu. 

326 Sayılı Keşan Tarım Kredi Kooperatifi’nin dün yapılan toplantısından sonra yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Üyeleri: Hasan Güngör, Hamdi Güloğlu, Mustafa Kafalı, Halil Göksoy, Zülküf Erguvan,  

Denetçiler: Yusuf Karasu, Ali Fuat Oğuz

Temsilciler: Hasan Güngör, Halden Çekiç, Sedat Yoluç, Mustafa Engin