HAYVANIN SAĞLIĞI VE LEZZETİ KONUSUNDA ŞÜPHENİZ OLMASIN
Belediyeler başta olmak üzere kurban alanında faaliyet yürüten resmi kurum ve kuruluşlardan yetiştiricilik yapan hayvan sahiplerine kolaylık sağlanmasını isteyen Şenol Günday, “Keşanlılar da kurbanlık alırken kurban pazarında birlik üyelerini tercih etmeliler. Üyelerinin yetiştirdiği kurbanlıklar doğadan ve doğal beslenen koyun ve keçiler. Üyelerimiz kurbanlıklarını meradan ihtiyaç sahibine sloganıyla satacaklar. Bölge iklimi ve coğrafyası ile küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde üstün özelliklere sahiptir. Vatandaşın yetişen ve üyelerimiz tarafından satışı yapılan etin lezzeti ve sağlığı noktasında hiçbir kuşkusu olmasın Kurbanlık alırken koyun ya da keçiyi tercih edin, hem Türkiye kırmızı ette rahat bir nefes alsın hem de ihtiyaç sahiplerine sağlıklı ve lezzetli kurban eti ulaşsın.” Şeklinde konuştu.
Günday, kurbanlık ihtiyacının küçükbaş hayvandan yana tercih edilmesinin ülke açısından önemine dikkat çekti.