AHMET GÜR

Paşayiğit Mahallesi halkından Zeycan Gür'ün eşi, Mehmet Gür'ün kardeşi, Saffet, Perihan, Erkan, Gökhan Gür'ün babaları, Cevat Yayagaç, Kudret Kalkan, Dilek ve Güldenur Gür'ün kayınpederleri olan Ahmet Gür vefat etti.

Ahmet Gür, dün ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Paşayiğit Mahallesi'nde toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

GÜRSEL ÖZDEMİR

Merhum Elektrikçi Halit ve Merhume Bahriye Özdemir'in oğlu, Rahime Özdemir'in eşi, İsmet Kaya, Merve Özdemir, Meltem Akbulut'un babaları, Nefise, Sebahat Özdemir'in kardeşi, Levent Kaya, Günay Akbulut'un kayınpederleri olan Gürsel Özdemir vefat etti.

Gürsel Özdemir, 20.01.2018 Cumartesi günü öğle vaktinde Yukarı Zaferiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

HÜSNİYE SOYSAL

Altıntaş Köyü halkından Merhum Mahmut ve Naciye Kuşkonmaz'ın kızı, Emekli Manifaturacı Selahattin Sosyal'ın eşi, Selma Bayraktar, Sema Alabak, Merhum Muhasebeci Hüsamettin Sosyal ve Mahmut Soysal'ın anneleri, Bülent Bayraktar, Hayrettin Alabak, Türkan Soysal ve Betül Soysal'ın kayınvalideleri olan Hüsniye Soysal vefat etti.

Hüsniye Soysal, 21.01.2018 Pazar günü ikindi vaktinde Hersekzade Ahmet Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

SELİM GÜVENÇ

Yeşilköy halkından Cemal Güvenç ve Merhume Fatma Güvenç'in oğulları, Bilge Güvenç, Necla Sargan, Elif Akdağ, Nigar Pendik'in babaları, Hasan Sargan, Şükrü Pendik, Şeref Akdağ, Engin Başdümen'in kayınpederi, Hatice Güvenç'in eşi olan Selim Güvenç vefat etti.

Selim Güvenç, 21.01.2018 Pazar günü ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Yeşilköy'de toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.