HANİFE AKTAŞ

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından Merhum Hacı İbrahim Avkıran ve Merhume Saliha Avkıran'ın kızları, Merhum Pastahaneci Hasan Aktaş'ın eşi, Faruk Aktaş, Yasemin Aktaş ve Sevda Birincibubar'ın anneleri, Saime Aktaş ve Mehmet Birincibubar'ın kayınvalidesi, Sabriye Genç ve Emekli Öğretmen Hasan Avkıran'ın ablaları, Damla Özveri, Hasan Aktaş'ın babaanneleri, Pınar, Ali Efe, Bahadır ve Betül'ün anneanneleri olan Hacı Hanife Aktaş vefat etti.

Hacı Hanife Aktaş, 27 Nisan 2018 Cuma günü ikindi vaktinde Yukarı Zaferiye Mahallesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

FERHAT EZERÇE

Keşan halkından İspat Cami Mahallesi'nden Merhum Ayşe, Ahmet Ezerçe'nin oğlu, Murat, Mehmet Ezerçe ve Fevziye Kirazoğlu'nun kardeşleri, Asiye Ezerçe'nin eşi, Emre Ezerçe ve Emel Sevgi Ezerçe'nin babaları, Feriha Ezerçe ve Azim Sevgi'nin kayınpederleri, Yiğit Ezerçe'nin dedesi, Ahmet, Barış, İsmail, Serkan Cihan Ezerçe'nin amcaları, Ahmet, Hakan, Gökhan Kirazoğlu'nun dayıları olan Ferhat Ezerçe vefat etti.

Ferhat Ezerçe, 27 Nisan 2018 Cuma günü öğle vaktinde Tahta Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak: Keşan Belediyesi