HATİCE TUNA

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından Merhum İbrahim ve Fehime Gülen'in kızı, Merhum Mehmet Gülen ve Ahmet Gülen'in ablaları, Hüseyin Tuna'nın eşi, Eser Toz ve Evren Tuna'nın anneleri, Cihat Toz, Aylin Tuna'nın kayınvalideleri, Nihat ve Güliz Toz'un anneanneleri, Ada ve Rüzgar Tuna'nın babaanneleri olan Hatice Tuna vefat etti.

Hatice Tuna, dün öğle vaktinde Aşağı Zaferiye Mahallesi Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhume’ye' Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

AYSUN AKKAYA

Kozköy halkından Hüseyin Akkaya'nın kızı olan Aysun Akkaya vefat etti.

Aysun Akkaya, dün ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Kozköy'de toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

EMİNE TURŞUCU

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından Merhum Necati Turşucu'nun eşi, Aynur Şevle, Aykut, Ayhan, Engin Turşucu'nun anneleri, Tayfun Şevle, Müzeyyen ve Duygu Turşucu'nun kayınvalideleri, Necati, Selahattin, Çiler, Canberk, Berke Turşucu'nun babaanneleri, Eser ve Merve Şevle'nin anneanneleri olan Emine Turşucu vefat etti.

Emine Turşucu, dün ikindi vaktinde Yukarı Zaferiye Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

SADİ YILDIZDAN

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından Emekli Hemşire Ferhan Yıldızdan'ın eşi, Gül Yıldızdan ve Cem Yıldızdan'ın babaları olan Sadi Yıldızdan vefat etti.

Sadi Yıldızdan, 27.01.2018 Cumartesi günü ikindi vaktinde Özkaya Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

MUSTAFA KUZAKÇI

Suluca Köyü halkından Fatma Çelik, Bedriye Kaya, Nadriye Gökşin, Hüseyin Kuzakçı, Hasan Kuzakçı, İsmail Kuzakçı, Aydın Kuzakçı'nın babaları olan Mustafa Kuzakçı vefat etti.

Mustafa Kuzakçı, 27.01.2018 Cumartesi günü öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Suluca Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.