SELAMİ YATIKÇI

Çamlıca Köyü halkından Salih Yatıkçı ve Meliha Yatıkçı'nın oğlu, Seyhan Yatıkçı'nın eşi, Aycan Yatıkçı'nın babaları, Neziha Erdoğan'ın kardeşi, Ayhan Erdoğan'ın kayınbiraderi olan Selami Yatıkçı vefat etti.

Selami Yatıkçı, dün ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Çamlıca Köyü'nde toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

HAFİZE ÖZDEMİR

Yeniceçiftlik Köyü halkından Merhum İbrahim ve Merhume Fatma Dinç'in kızları, Mehmet Özdemir'in eşi, Ayşe, Ramazan, Fatma, Hatice, Halide, Hamide, Öder, Soner, Serdar, Ümit, Kıymet'in anneleri olan Hafize Özdemir vefat etti.

Hafize Özdemir, dün ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Yeniceçiftlik Köyü'nde toprağa verilecek.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.

SERPİL KARATAŞ

Yenimescit Mahallesi halkından Yaşar Karataş'ın eşi, İsmail, Kadir Karataş ve Zehra Ilgın'ın anneleri, Özkan Ilgın'ın kayınvalidesi, İsmet, Ender, Nesrin, Necibe, Necla ve Güllü'nün ablaları olan Serpil Karataş vefat etti.

Serpil Karataş, 18 Mart 2018 Pazar günü öğle vaktinde İki Minareli Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhume Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.  

MUSTAFA GEZER

Şehitler Köyü halkından Hilmiye Gezer'in eşi, Tamer Gezer'in babası, Kumsal Gezer'in dedesi, Dilber Gezer'in kayınpederi, Eski Şoförlerden Mustafa Gezer vefat etti.

Mustafa Gezer, 17 Mart 2018 Cumartesi günü öğle vaktinde Özkaya Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

BAYAR KEZİK

Büyük Cami Mahallesi halkından Merhum Hasan Kezik ve Meliha Kezik'in oğlu, Semra Kezik'in eşi, Hasan ve Yasemin Kezik'in babaları, Yaşar Kezik'in ağabeyleri olan Bayar Kezik vefat etti.

Bayar Kezik, 17 Mart 2018 Cumartesi günü ikindi vaktinde Hersekzade Ahmet Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.   

Kaynak: Keşan Belediyesi