SÜLEYMAN DEMİRKIRAN

Kadıköy halkından Binaze Demirkıran'ın eşi, Cihat ve Cahit Demirkıran'ın babaları, Rıdvan Demirkıran'ın dedesi olan Süleyman DEMİRKIRAN vefat etti.

Süleyman Demirkıran, 9 Mart 2018 Cuma günü ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Kadıköy'de toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

SALİH SEZGİN

Raziye Sezgin'in eşi, Levent Sezgin ve Ercüment Sezgin'in babaları olan Eski Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Salih Sezgin vefat etti.

Salih Sezgin, 10 Mart 2018 Cumartesi günü öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Paşayiğit Mahallesi'nde toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

SİTTİ AY

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından Merhum Ramazan Ay'ın eşi, Mehmetali Ay, Halef Ay'ın anneleri, Bayram Ay, Amdullah Ay, Süleyman Ay'ın babaanneleri, Mehmet Oral, Ali Oral'ın kardeşleri olan Sitti Ay vefat etti.

Sitti Ay, dün öğle vaktinde Aşağı Zaferiye Mahallesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa veriledi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.  

CEYHUN ÇERİ

İspat Cami Mahallesi halkından Cevdet Çeri ve Yıldız Çeri'nin oğlu, Gülsu ve Ceyda Çeri'nin kardeşleri, Nihat Çeri'nin yeğeni olan Ceyhun Çeri vefat etti.

Ceyhun Çeri, dün ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Marmara Ereğlisi Sultanköy'de toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.