Keşanlı hayırsever işadamları Kadir Karasu ve Sadık Gamsız’ın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağışladıkları 5’er adet tekerlekli sandalye, dün ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edildi.

Keşan SYDV Başkanı Kaymakam Bekir Dınkırcı, teslim töreninde yaptığı konuşmada, hiç kimsenin isteyerek özürlü ya da engelli olmadığına dikkat çekti. Hiçbir kimsenin de bugün, yarın veya gelecekte başına ne geleceğini bilemeyeceğini ifade eden Dınkırcı,Yeter ki böyle sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde herkesin çorbada bir tuzu olsun. Eğer herkes böyle beş beş, kimisi tekerlekli sandalye, kimisi başka bir ihtiyacı karşılarsa bu durum toplumdaki sosyal yardımlaşmayı, dayanışmayı ve paylaşma duygularını arttırır. Bu da kendiliğinden birlik ve beraberliğimizi sağlar” dedi.

Hükümet Konağı önünde saat 11.00 sıralarında gerçekleştirilen tekerlekli sandalye dağıtımına, Kaymakam Dınkırcı’nın yanısıra Keşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Remzi Balcı, Keşan Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Nergis Karaağaçlı ve tekerlekli sandalye bağışında bulunulan vatandaşlar ya da yakınları katıldı.

Kaymakam Dınkırcı, tekerlekli sandalyeleri teslim almaya gelen engelli yakınları ile tek tek konuşarak ilgilendi ve hastalarının sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Bekir Dınkırcı, konuşmasının sonunda teslimata katılanların ve tüm Keşan halkının Ramazan Bayramı’nı kutladı.