<span style="font-size: 10pt; font-family: Helvetica, sans-serif; border: 1pt none windowtext; padding: 0cm; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Lokanta Yağmur, dün açılışının 2. yılını kutlarken, Osmanlı mutfağının seçkin lezzetlerini tanıttı. Saat 11.00 sıralarında başlayan kutlamaya</span><span style="font-size: 10pt; font-family: Helvetica, sans-serif;">, </span><span style="font-size: 10pt; font-family: Helvetica, sans-serif;">Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkan</span><span style="font-size: 10pt; font-family: Helvetica, sans-serif;"> Vekili <b>Zeki Filiz </b></span><span style="font-size: 10pt; font-family: Helvetica, sans-serif;">ve halk katılım gösterdi. Kutlamayla ilgili bilgi veren <b><span style="background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Salim Temel,</span></b> açılışlarından beri her yıl farklı lezzetlere ağırlık gösterdiklerini ifade ederek<b><span style="background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">, <i>“Bu yıl ağırlıklı olarak Osmanlı mutfağından örnekler sunacağız. Sunduğumuz yemeklerle Osmanlı mutfağını günümüze taşımaya gayret ediyoruz.” </i></span></b>dedi. Sonrasında Osmanlı mutfağının yemekleri tanıtılarak, misafirlere pasta ikram edildi.</span> <p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 0.0001pt;"><span style="font-size:10.0pt;font-family:"Helvetica","sans-serif"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman""><o:p></o:p></span></p>