HABER MERKEZİ

Çarşı ve mahalle bekçi ekipleri şehir merkezinde şüphelendikleri iki şahsı durdurdu. Yapılan sorgulama sonucunda biri ‘Çocuğun Cinsel İstismarı’, diğeri ‘Basit Yaralama’ suçundan aramaları oldukları anlaşılan şahıslar cezaevine gönderildi.

ÇOCUĞUN CİNSEL İSTİSMAR SUÇUNDAN ARANIYORDU

İlk olarak İspat Cami Mahallesi üzerinde durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durduran çarşı ve mahalle bekçi ekipleri, şahsa UYAP sorgusu yaptı. Sorgusunda H.M. olduğu öğrenilen şahsın, Malkara Sulh Ceza Hâkimliği’nce Çocuğun Cinsel İstismarı suçundan yakalaması olduğu anlaşıldı. 

Asayiş Büro Amirliği yetkililerine teslim edilen H.M. SEBBİS üzerinden çıkarıldığı Malkara Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi. 

BASİT YARALAMA SUÇUNDAN CEZAEVİNE SEVKEDİLDİ

Çarşı ve mahalle bekçi ekipleri bu kez de Yenimescit Mahallesi üzerinde durumundan şüphelendikleri bir başka şahsı daha durdurdu. İsmi V.T. olduğu belirlenen şahsın, Gaziosmanpaşa Asliye Ceza İlamat Masasınca ‘Basit Yaralama’ suçundan arandığı anlaşılması üzerine gerekli işlemleri için Asayiş Büro Amirliği yetkililerine teslim edildi. 

Adli makamlarca tutuklanan V.T. Edirne Cezaevine sevk edildi.