HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

E.Ç.'nin 400 lira borç istediği, vermeyince de duruma sinirlenerek Ogün Güneri'yi bıçakladığı iddia edildi.

İlim Sokak'taki evin önünden geçen komşu, inleme sesleri üzerine kapısı açık eve girdiğinde Ogün Güneri'yi kanlar içinde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Boğaz, kol ve karnından bıçakla ağır yaralandığı belirlenen Güneri, ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, ameliyata alındı.

DURUMU İYİYE GİDİYOR

Ogün Güneri ameliyatın ardından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Güneri'nin sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Keşan Safiye Erol Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencisi olduğu bildirilen Ogün Güneri'nin, yaz tatili nedeniyle annesiyle fındık toplamak üzere gittiği Ordu'dan geçen Cumartesi günü tek başına Keşan'a döndüğü belirlendi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜSÜ YAKALATTI

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, güvenlik kamerası görüntülerinden Güneri'nin, geçen Cumartesi akşamı, saat 22.00 sıralarında yanında arkadaşı E.Ç. ile birlikte evine doğru yürüdüğünü tespit etti. Polis E.Ç.'yi evinde yakalayarak, gözaltına aldı. Şüphelinin evinde yapılan aramada kanlı elbiseleri bulundu. E.Ç.'nin olayın ardından boş bir araziye attığını öne sürdüğü bıçak ise bulunamadı.

BORÇ VERMEYİNCE BIÇAKLAMIŞ

E.Ç., emniyetteki ifadesinde arkadaşı olan Ogün Güneri'nin Ordu'da fındık toplama işinden para kazandığını ve bu nedenle Keşan'a geldiğinde kendisinden 400 TL borç istediğini söyledi. E.Ç., arkadaşının borç isteğini reddetmesi üzerine duruma sinirlendiğini ve Güneri'yi boğazı, kolu ve karnından bıçaklandıktan sonra evden ayrıldığını öne sürdü. Soruşturma sürüyor.