HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Çarşı ve mahalle bekçileri, Yeni Mescit Mahallesi Kireç Sokak üzerinde durumundan şüphelendikleri 2 kişinin kimlik kontrolü ve üst araması yaptı. Aramada R.K.'nin üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. R.K., işlemleri için Narkotik Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. 

Bekçiler, Yeni Mescit Mahallesi Kural Sokak'ta park halindeki bir araçta ön sağ koltuğun üzerinde 1 adet tabanca olduğunu gördü. Araç sürücüsü U.K.'nin yoklama kaçağı olduğu belirlenerek, işlemleri için polis ekiplerine teslim edildi. Ruhsatsız olduğu belirlenen tabancaya ise el konuldu. 

Yenimescit Mahallesi Hayribey Sokak üzerinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta ise bir miktar toz esrar ele geçirildi. 198 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü A.D. hakkında 'Trafik Güvenliğini tehlikeye sokmak' suçundan adli işlem yapılırken, 6 süreyle ehliyetine el konuldu ve hakkında 1228 TL idari para cezası uygulandı. Araç ise bağlanarak, çekiciyle yediemin otoparkına kaldırıldı. 

Ekipler, kovalamaca sonucu Paşayiğit Caddesi'nde durdurdukları araçtan dışarıya kağıt parçaları atıldığını gördü. Yere atılan 6 kağıtta bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Araçta bulunan B.G., S.Y., A.U., G.Y. ve E.Y., işlemleri için Narkotik Büro Amirliği ekibine teslim edildi.