HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

İçişleri Bakanlığı tarafından, trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması için yasal ve yapısal düzenlemelerin yapılması, yol standartlarının yükseltilmesi, denetim faaliyetlerinin etkinliğinin arttırılması gibi atılan birçok önemli adımın yanı sıra kamuoyu farkındalığının en üst noktaya taşınması amacıyla ‘Bi Hareketine Bakar Hayat’ ana temalı yeni bir kampanya başlatmıştı.

Kampanya çerçevesinde Keşan’daki yöneticiler de araç sürücülerini; trafik güvenliği için emniyet kemeri, sağlık tedbiri için de maske takmaları konusunda uyarıda bulundu.

Saat 16.00 sıralarında Atatürk Parkı önünde yapılan denetime, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkan Vekili Yakup Balcı, Başkan Yardımcısı Nuran Uslu, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, Keşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mahmut Demirkan ve trafik ekipleri katıldı.

Sürücüler ile araçlarda bulunan yolcuları emniyet kemeri takmaları konusunda uyaran Kaymakam Yılmaz, durdurulan araçlardaki vatandaşlara maske dağıttı.