MEHMET AYTAÇ

Dün gerçekleşen ziyarete CHP İlçe Başkanı Recep Pekcan’ın yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri Tamer Filiz, Rıdvan Küçük, Belediye Meclisi üyeleri Banu Saygı, İbrahim Dinç, Alaaddin Öztürk ve Yüksel Alioğlu katıldı.

CHP’DEN BELEDİYEYE YANGIN SORULARI

Pazaryerinde çıkan yangının, daha önce bir çok kez sorun çıkaran tek hattan gelen elektrik tesisatının düzeltilmemesinden kaynaklandığını belirten CHP yöneticileri, ilk müdahalelerin esnaf, bölge halkı ve orada bulunan meclis üyeleri Alaaddin Öztürk ve Yüksel Alioğlu  tarafından yapılmasına rağmen büyük bir mal kaybına neden olduğunu söylediler. Burada esnafla konuştuktan sonra bir açıklama yapana CHP’liler, Keşan Belediyesi’ni eleştirerek şu soruları sordular: “Elektrik tesisatı neden düzeltilmedi? Eski Güzelleştirme Kooperatifi’nin itfaiye aracı neden bakım onarımı yapılıp Erikli halkının kullanımı için tekrar  hizmete sunulmadı ? Erikli’ye bir itfaiye aracı neden görevlendirilmedi? Eğer görevlendirildiyse ve sonrasında söylendiği gibi bir kaza yaptıysa yerine ikame araç neden gelmedi? Orman İşletme’nin aracı kısa sürede ulaşırken Keşan Belediyesi’nin aracı neden uzun sürede olay yerinde oldu?”

CHP olarak zarar gören esnafımızın her zaman yanında olduklarını belirten CHP heyeti, “Elimizden gelen tüm yardımı yapmaya da hazırız. Esnafımıza tekrar geçmiş olsun diyoruz ve benzer felaketlerin yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını temenni ediyoruz” dedi.