HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Geçen Perşembe günü, saat 19.00 sıralarında, İpsala'ya bağlı Yenikarpuzlu Beldesi'nde haklarında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY soruşturması kapsamında dava açılan ve firar kayıtları bulunan çift, sınır bölgede yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçma hazırlığındayken yakalandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, FETÖ/PDY kapsamında aranma ve soruşturma kaydı bulunan E.K. ve eşi H.K.'nın yaşları 2 ila 9 arasında değişen 3 çocuğuyla sınır bölgedeki İpsala'ya bağlı Yenikarpuzlu Beldesi'nden yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçecekleri ihbarı üzerine saklandıkları Bıyıklı Köprüsü Mevkii'nde bulunan ve avcı barınağı olarak kullanılmakta olan binaya operasyon düzenledi.

Jandarma tarafından yakalanarak, gözaltına alınan E.K. ve eşi H.K.'nın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında dava açıldığı ve firar kayıtlarının bulunduğu bildirildi. E.K. ve eşi H.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Evde bulunan çocukları ise yakınlarına verildi. Soruşturma sürüyor.  

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ