HABER MERKEZİ

14 Ekim 2018 tarihinde saat 04.15 sıralarında Bayrambey Mah. Enez Cad. üzerinde bulunan Akın İletişim isimli cep telefonu bayiinde ve yine aynı gün saat. 05.00 sıralarında İpsala’ya bağlı Esetçe Beldesinde bulunan Yücel Market’te meydana gelen soygunun failleri İpsala İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekiplerinin titizlikle gerçekleştirdiği operasyon sonucunda yakalandılar.

Her iki hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıslar B.B. ve E.Ö.’nün her iki olay yerlerine  ayni araç ile geldiklerini belirledi

İlçe merkezinde ve Esetçe Beldesinde çok sayıda güvenlik kamerası inceleyen polis ve jandarma ekipleri tarafından olaya karışan kiralık aracın plakasını belirlemeleri üzerine; çok sayıda suçtan sabıkaları bulunan B.B ile E. Ö Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bulunan evlerinde yakalanarak İpsala Emniyet Müdürlüğünde gözaltına alındı. 

B.B. ve E.Ö. sevk edildikleri adli makamlarca hırsızlık suçlaması ile tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Aynı gün içerisinde gerçekleştirilen hırsızlık olaylarında Akın İletişim isimli iş yerinden yaklaşık 25.000 TL’lik cep telefonu ile telefonlara ait malzemeler çalınmıştı. Esetçe Beldesinde bulunan Yücel Market’ten ise çok sayıda sigara çalınmıştı.