HABER MERKEZİ

Olay, saat 17.15 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; ismine ulaşılamayan 10 DAB 05 plakalı aracın sürücüsü cadde üzerinde durdu, sonrasında aracından indi. Kapıyı kapatan sürücüye, o sırada şehir merkezi istikametinde seyir halinde olan 22 FC 111 plakalı araç sürücüsü D.U. (23) aracın sağ aynasıyla çarptı. Kaza sırasında kendi aracının aynası ve diğer aracın aynası arasında kalan sürücü hafif şekilde yaralanırken, bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine varan 112 Acil Sağlık ekiplerinin, kazada yaralanan sürücüye olay yerinde ilk yardım müdahalesinde bulunmasının ardından yaralanan sürücü Keşan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Bu sırada polis ekipleri de olay yerindeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyerek kaza hakkında incelemelerde bulundu.

Kazanın ardından trafiğe ka- panan yol araçların bölgeden çekilmesi ile tekrar trafiğe açılırken, görgü tanıkları aracından inen 10 DAB 05 plakalı aracın sürü- cüsünün işaret edilen park alanına tam olarak girmediğini ve yol üzerinde durduğunu söyledi.