HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

130 personelin katıldığı denetimlerde 954 kişinin GBT’si sorgulanırken, trafik yönünden 9 bin 805 TL ceza kesildi, aranması olan 1 kişi gözaltına alındı.

Keşan’da huzur ve güven uygulamalarını sürdüren İlçe Emniyete Müdürlüğü ekipleri yapılan denetimlerle çalışmalarına devam etti. Gün içinde belirli zaman periyodlarında 130 personel ile sahaya inen polis ekipleri, gerek yaya devriyeler, gerekse de sabit noktalarda uygulama yaptı.

Çalışma kapsamında 954 kişinin GBT sorgusu yapıldı. Sorgusu yapılan şahıslardan T.B., ‘şantaj’ suçundan aranması olduğunun belirlenmesi üzerine gözaltına alındı. 2 kişinin ise yoklama kaçağı olduğu belirlendi.

Ekipler ayrıca otogar, köy garajı, 6 kahvehane, 7 kafe, 3 internet kafe, 10 park ve bahçe ve 6 metruk binayı da kontrol etti. Ekiplerin çalışmaları trafik uygulamaları ile sürdü. 229 aracın sorgulandığı uygulamalarda 10 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden toplamda 9 bin 805 TL para cezası uygulandı. 3 araç ise trafikten men edilerek, yediemin otoparkına çekildi.