HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

120 personelin katıldığı denetimlerde 911 kişinin GBT’si sorgulanırken, trafik yönünden 18 bin 606 TL ceza kesildi, aranması olan ve yakalanan 4 kişiden 1’i tutuklandı.

Keşan’da huzur ve güven uygulamalarını sürdüren İlçe Emniyete Müdürlüğü ekipleri yapılan denetimlerle çalışmalarına devam etti. Gün içinde belirli zaman periyodlarında 120 personel ile sahaya inen polis ekipleri, gerek yaya devriyeler, gerekse de sabit noktalarda uygulama yaptı.

Çalışma kapsamında 911 kişinin GBT sorgusu yapıldı. Sorgusu yapılan şahıslardan ‘suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi’ suçundan aranan M.Ç.G., ‘aile içi şiddet’ suçundan aranan O.D., ‘kullanmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak’ suçundan aranan A.K. ve M.D. yakalanarak, gözaltına alındı. Uygulamada üzerinde 1,5 gram eroin ele geçirilen G.Y. de gözaltına alındı.

Ekipler ayrıca otogar, köy garajı, 6 kahvehane, 7 kafe, 2 internet kafe, 1 park ve bahçe, 2 içkili restoran ve 6 hurdacıyı da kontrol etti. Ekiplerin çalışmaları trafik uygulamaları ile sürdü. 209 aracın sorgulandığı uygulamalarda 1 motosiklet trafikten men edilirken, 8 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden toplamda 18 bin 606 lira para cezası uygulandı.

Gözaltına alınan aranan şahıslardan M.Ç.G., O.D., M.D. ve G.Y. serbest bırakılırken, A.K. ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.