HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Dün, 14.30-16.30 saatleri arasında 115 personelin katıldığı denetimlerde 709 kişinin GBT’si sorgulanırken, trafik yönünden 9 bin 747 lira ceza kesildi, aranması olan 4 kişi yakalanarak, gözaltına alındı.

Keşan’da huzur ve güven uygulamalarını sürdüren İlçe Emniyete Müdürlüğü ekipleri yapılan denetimlerle çalışmalarına devam etti. Gün içinde belirli zaman periyodlarında 115 personel ile sahaya inen polis ekipleri, gerek yaya devriyeler, gerekse de sabit noktalarda uygulama yaptı.

Çalışma kapsamında 709 kişinin GBT sorgusu yapıldı. Sorgusu yapılan şahıslardan üzerinde 1,09 gram eroin ele geçirilen ve ‘uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak’ suçundan aranan E.E., ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan aranan A.F. ile ‘hırsızlık’ suçundan aranan E. B.ve H.K. yakalanarak, gözaltına alındı.

Ekiplerin çalışmaları trafik uygulamaları ile sürdü. 72 aracın sorgulandığı uygulamalarda 6 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden toplamda 9 bin 747 lira para cezası uygulandı. Tescilsiz ve plakasız 2 motosiklet ise trafikten men edilerek, yediemin otoparkına çekildi.