HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Keşan’da huzur ve güven uygulamalarını sürdüren İlçe Emniyete Müdürlüğü ekipleri yapılan denetimlerle çalışmalarına devam etti. Gün içinde belirli zaman periyotlarında 116 personel ile sahaya inen polis ekipleri, gerek yaya devriyeler, gerekse de sabit noktalarda uygulama yaptı.

Çalışma kapsamında 888 kişinin GBT sorgusu yapıldı. Sorgusu yapılan şahıslardan N.D. ‘borçlunun ödeme şartını ihlali’, A.Y. ve K.K. ‘yağma’, U.E. ‘göçmen kaçakçılığı’, Y.G.S. ‘taksirle yaralama’, M.E. ve S.Ö. ise ‘hırsızlık’ suçundan aranması olduğunun belirlenmesi üzerine gözaltına alındı. 2 kişinin ise yoklama kaçağı olduğu belirlenirken, 3 kişiye de ‘kimlik bildirmeme’ suçundan 831 TL idari para cezası kesildi.

Ekipler ayrıca otogar, köy garajı, kahvehane, kafe, internet kafe, park ve bahçe ile metruk binaları da kontrol etti. Ekiplerin çalışmaları trafik uygulamaları ile sürdü. 158 aracın sorgulandığı uygulamalarda 12 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden toplamda 18 bin 600 TL para cezası uygulandı. 2 araç ise trafikten men edilerek, yediemin otoparkına çekildi.