HABER MERKEZİ

Saat 11.00-13.00 arasında gerçekleştirilen denetimlerde paket halinde 3 adet eroin maddesi, motosiklet hırsızlığı sucundan arama kaydı bulunan bir şahıs; 11 adet motosiklet ve çalıntı motosikletin ruhsat sahibi olduğunu beyan eden bir şahıs yakalandı.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, metruk bina içerisinde bulunan şüpheli C. K. ve S. K.’nin üzerinde yapılan aramada 3 paket halinde eroin maddesi ele geçirildi. Her iki şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde, kullanmaktan adli işlem yapıldı.  

Ekiplerce tanınan ve motosiklet hırsızlığı sucundan arama kaydı bulunan O. G. ikameti çevresinde polis tarafında yakalandı.

Yapılan denetimlerin sonuna doğru; 1 adet çalıntı 2 adet çekme belgeli 2 adet sigortasız 6 Adet tescilsiz olmak üzere toplam 11 adet motosiklet yakalanarak otoparka çekildi. Çalıntı bir motosikletin ruhsat sahibi olduğunu beyan eden C. A. hakkında motosiklet hırsızlığı ve çalıntı mal üzerinde tasarrufta bulunmaktan adli işlem yapıldı. Ayrıca uygulama kapsamında trafik kanunun çeşitli maddelerinden sürücülere toplam 3.026 TL idari para cezası uygulandı.