HABER MERKEZİ

Olay, geçen Cumartesi günü, saat 18.00 sıralarında Kurtuluş Caddesi’nde meydana geldi. Olayda, kendisine saldırıda bulunan gruptan kaçan kişi, berbere sığındı ancak yine de darp edilmekten kurtulamadı.

Geçen yıl Kasım ayında Keşan-Paşayiğit arasındaki duble yolda meydana gelen trafik kazasında, A.D. yönetimindeki 22 UF 222 plakalı otomobil, yolda park halinde bulunan araca ve sürücüsü Ozan Mutlu’ya çarpmış, Mutlu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kazanın ardından tutuklanan sürücü A.D., kısa bir süre sonra serbest kalmıştı.

5 ay önceki kazada hayatını kaybeden Ozan Mutlu’nun yakınları, serbest kalan sürücü A.D.’yi Kurtuluş Caddesi’ndeki bir kahvehanede gördü ve kendisine saldırmaya başladı. Kahvehaneden kaçan A.D., yan taraftaki berbere sığındı. A.D. ve iş yerindeki berber ile içerideki müşteriler de kapının açılmasını engellemeye çalıştı. Şüpheliler, berberin camını kırarak içeriye girdi. Berberde bulunanlar her ne kadar araya girse de A.D.’nin darp edilmesini engelleyemedi.

Olayda darp edilen A.D.’nin bir yakını da A.D.’ye ait olan ve kazaya karışan 22 UF 222 plakalı araçla kavganın olduğu yere geldi. Berberde A.D.’yi darp edenlerden bazıları da dışarıda bulunan aracına saldırdı. Aracın camlarını kıran şüpheliler, ellerine geçirdikleri büyük bir mermeri otomobilin ön canımdan içeriye soktu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı A.D., ambulansla hastaneye kaldırılırken, polisler de kavgaya karışan bazı kişileri gözaltına aldı.