MEHMET AYTAÇ

Atama kararının ardından bir açıklama yapan Nalbantoğlu, barıştan yana olan DSP’nin barış içinde uçan bir güvercinin simgesini taşıdığını ve Edirne’de DSP’nin gücünü herkese anlatacaklarını söyledi.

“GÜVERCİNİ UÇURACAĞIZ”

Daha önce DSP Keşan İlçe Başkanlığı görevini de yapan Nalbantoğlu, şöyle dedi: “Partimiz Bülent Ecevit’in çizgisinden gelen bir partidir. Uzun dönemden bu yana Edirne il başkanlığında bir boşluk ve yapılanma sorunu vardı. Ecevit’in güvercinini bizler dava adamları olarak her zaman ve her daim uçurmak zorundayız. Geçmişte Türkiye siyasetinde büyük işler yapan Demokratik Sol Parti’yi Edirne’de tekrar ayağa kaldıracağız. Genel Başkan Önder Aksal’ın atamasıyla beraber çalışmalara hız verdik. Merkez İlçede bir atamamız oldu. Çalışmalarımız hızlandırmaya devam ediyoruz.”

“DSP PARTİSİ GEREKTİĞİNDE SAVAŞAN BİR ŞAHSIN, BİR KASIRGA, BİR FIRTINADIR”

Nalbantoğlu; “DSP kimseden icazet almayan Milliyetçi sol partidir. Onursal Genel Başkanımız Rahmetle andığımız sayın Bülent Ecevit’in vefatından sonra DSP bitti diyenler; bilsinler ki Genel Başkanımız Önder Aksakal ve çalışma arkadaşları ve seçmenleri ile birlikte dimdik ayaktadır” diyerek sözlerini tamamladı.