BÜLENT SAYLAM

Dış güçlerin dövizi arttırdığını iddia edenlere sorular soran Tekin, halkın Milli Görüş’ün efsanevi hizmetleri gerçekleştirdiği günlere özlem duyduğuna işaret etti.

BÜYÜK MALİYETLER YÜKLENİYOR

Ekonomide belirsizliğin olduğuna dikkat çeken Tekin, açıklamasına şu ifadelerle başladı: “Yarın ne olacak, ne ile karşı karşıya kalacağız, kimse bilmiyor. İnsanlar bırakın yarını, bir saat sonrasını bile öngöremez halde. Bugünden yarına, hatta sabahtan akşama değişen gündem ve politikalar, en ufak alım kararını dahi herkes için zorlaştırmaktadır. Ani politika ve karar değişiklikleri, insanımıza büyük maliyetler yüklemektedir.”

DÖVİZİ ARTTIRDIĞINI İDDİA EDENLERE SORULAR

Dış güçlerin dövizi arttırdığını iddia edenlere sorular soran Tekin, açıklamasına şöyle devam etti: “Dış güçlerin dövizi arttırdığını iddia edenlere soruyoruz. Dış güçler dövizi düşürmeye mi karar verdiler? İyi olan ne varsa hepsi bu iktidarın başarısı; kötüye giden ne varsa hep başkalarının suçu, kabahati, hatta ihaneti(!)”

KONGRELERE BÜYÜK İLGİ VAR

Halkın Milli Görüş’ün efsanevi hizmetleri gerçekleştirdiği günlere özlem duyduğuna işaret eden Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, “Saadet Partisi iktidarında biz bu özlemi dindirecek, eksiklikleri hızla giderecek, problemlere etkili çözümler üreteceğiz. Öngörülemez günleri birlikte aşacak, Türkiye'nin sağlıklı, kararlı ve kendinden emin bir şekilde yola devam edeceği günleri birlikte tesis edeceğiz. 12 Eylül 2021 tarihinde İl Kongremizi büyük bir coşku ve kalabalıkla gerçekleştirmiştik. Akabinde Merkez İlçe, Keşan ve Uzunköprü kongrelerimizi yaptık. Her bir kongremiz ile kadrolarımızı yeni ve genç arkadaşlarla takviye ettik. Kongrelerimiz adeta düğün havasında geçiyor. Teşkilat mensuplarımız, siyasi parti ve STK temsilcileri, muhtarlar ve hemşehrilerimiz kongrelerimize büyük ilgi gösteriyorlar. Bütün bunlar bize Saadet İktidarının çok yakın olduğunu gösteriyor.” dedi.