AA

Ciravoğlu, partisinin toplantı salonunda yaptığı aday adaylığı açıklama toplantısındaki konuşmasına Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet dileyerek başladı.

İlkesinin "Az konuşarak çok iş yapmak" olduğunu ifade eden Ciravoğlu, formaliteden değil Edirne'nin değişime, gelişime, yenileşmeye ihtiyacı olduğu için aday olduğunu belirtti.

Şeffaf, hesap verir, dinamik, üretken bir belediyecilik anlayışı getirmek için aday olduğunu vurgulayan Ciravoğlu, kent içi ulaşımdan, turizme pek çok projesiyle Edirne'yi hak ettiği yere ulaştırmak amacında olduğunu ifade etti.

Alt yapıyı ilk icraat olarak ajandasına kaydettiğini belirten Ciravoğlu, "Su borularındaki kayıp ve kaçaklar hepimizin cebinden fazla para çıkmasına neden oluyor. Tıkanan kanalizasyonlar, yürünemeyen kaldırımlar hepimizin malumu." dedi.

Ciravoğlu, kapalı kapılar ardında, yüksek duvarlar ardından, şişmiş egoyla ben bilirim anlayışıyla yönetilemeyeceğini yönetime halkın katılımıyla bir belediyecilik anlayışı getireceğini kaydetti.

Aday adaylığı açıklamasına CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu da katıldı. Açıklamasının ardından Ciravoğlu, aday adaylığı başvurusunu Nedim İşcan'a yaptı.