HABER MERKEZİ

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demir, Edirne’nin tanıtımına büyük katkılarda bulunan Ciğerci Bahri Dinar’a plaket sundu.

Ciğerci Bahri Dinar’ın iş yerinde düzenlenen törende konuşan Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Başkanı Erdoğan Demir, kentin tanıtımı ve Edirne Ciğerinin tanıtımına büyük katkılarda bulunan Bahri Dinar’a plaket vermek için toplandıklarını hatırlatarak, “Gerçekten Edirne’nin ulusal ve uluslar arası tanıtımda yaptığı başarılı çalışmalarla, Edirne’nin adının öne çıkması Edirne tava ciğerinin öne çıkmasında Bahri Bey’in çok büyük katkısı var. Biz kendisini tebrik ediyoruz. Yönetim Kurulum adına ve tüm Edirneliler adına bu plaketi kendisine takdim ediyorum. Edirne için çok büyük emekleriniz var” şeklinde konuştu.

ARA VERMEDEN TANITIMA DEVAM EDECEĞİZ

Bahri Dinar ise plaket takdiminden sonra yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Bu arada Edirne basınında çalışanlar haklarının helal etsinler.  Çünkü benim almış oluğum bu ödüllerde tüm basın mensuplarının tek tek hakları var. Ben bunu her platformda anlatıyorum. Biz tanıtımı yapmaya çalışıyoruz ama basın olmasa, bu tanıtımı zaten yapamayız. Bu yüzen basının biraz hakkını çalıyorum ben hakkınızı helal edin sağ olun. Biz pedalı hiç durdurmayacağız. Tanıtıma devam edeceğiz. Tanıtım çok önemli. Biz bu işi seviyoruz gönülden yapıyoruz. Gönülden yapılan işler hiç bitmez.”

Plaket törenine Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Türkiye Yerel Basın Denetim Kurulu Başkanı Hamza Yasa ve Dernek üyesi Fikri Yalın da katıldı.